Sadece Aşırı koltuk altı, yüz terlemesi veya yüz kızarması için klipsli-klipsiz ETS ameliyatı olanların refleks terleme sorunları.

Biliyoruz ki bir hasta sadece koltuk altı , yüz terlemesi veya yüz kzıarması için ETS oluyorsa Refleks terleme bu şahıslarda daha fazla oluşmaktadır. Bu arkadaşları diğer el terlemesi için ETS olan ve Refleks terlemesi olanardan ayırmak lazım. Çünki: birçok arkadaş ETS olmak için araştırıken Refleks terlemesi olanların yazısını okuyor ama bunların hangi sorunu için bu operasyonu olduğunu sorgulamayabiliyor. Bu sayfaya sorunlarınız yazarken ameliyattan önceki şikayetlerinizi göz önüne alarak hatta yazıda belirterek yazarsanız, bu operasyona niyetlenenler için faydalı olacaktır..

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Sadece Aşırı koltuk altı, yüz terlemesi veya yüz kızarması için klipsli-klipsiz ETS ameliyatı olanların refleks terleme sorunları. için 1 cevap

  1. koray der ki:

    sevgili form kurucuları bu siteyi 2 senedir takip ediyorum 2 tane yorum paylaştım sayfanızda yorumlarıma yer verdiniz teşekkür ederim. fakat sitenize yaptığım yorumların 1 ay yada 2-3 hafta sonra yayınlandığını izlemledim. bu form refleks terlemeyle alakalı bence en yararlı forum. en son yorum yapan arkadaş haziranın ortalarında yazmış temmuzun ortasındayız hiç bir yorum yok? bu siteye yapılan yorumların acilen sayfaya koyulmasının çok önemli olduğu kanaatindeyim insanlar acil cevap ve çare arıyolar bende bunlara dahilim lütfen gelen yorumlar biraz erken sayfanıza eklensin saygılarımla..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>